Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To jsem ale předvídavý, že jsem přestal Gillete kupovat už před čtyřmi roky.

Jinak také osočují výrazem "thin privilege", mezi které se nejspíše řadí i možnost lehnout si na pláž, aniž by mě Greenpeace tahalo do vody.

3 0
možnosti
Foto

O thin privilege som ešte nepočula, ale keď už máme white man privilege, tak prečo vás neobviniť z thin privilege. Fuj, hanbite sa. Ľudia ako vy sú zodpovední za to, že sa v plavkách cítim nepohodlne.

0 0
možnosti

Osočovat oponenty z nějaké fobie místo argumentace jistě hloupé je, ale jinak vlastně píšete o pozitivním myšlení, které je součástí většiny školících systémů MLM ( Amway apod.) a není ničím novým, spíše naopak.

0 0
možnosti
Foto

Neviem, či som vás pochopila, čo považujete za pozitívne myslenie. Ja som ZA pozitívne myslenie, ktoré má viesť k úspechu,nie úpadku. Teda ľudí treba povzbudzovať, že schudnúť sa dá.

1 0
možnosti

P45e72t84r 34B76u10r10i51a27n

10. 4. 2019 15:41

Karma. Odkaz na ono dílko by byl?

1 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 17,68
  • Průměrná čtenost 1208x
Hlásim sa k duchovnému odkazu velikánov Českého národa ako bol Jan Hus a Jan Amos Komenský. Vyštudovala som históriu a vo svojich blogoch sa venujem najmä otázkam historickej dôveryhodnosti biblických kníh. Pri svojim skúmaní som došla k záveru, že máme veľké množstvo historických dôkazov toho, že Ježiš naozaj vstal z mŕtvych a bol tým, za koho sa prehlasoval.