Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Dobré připomenutí tématu. Zrovna včera byl Den svobody tisku, což krásně připomíná normalizaci.

3 0
možnosti
PB

Velmi dobře napsáno, karma.

3 0
možnosti
Foto

Já Zemana nemusím , ale po včerejším poslechu šéfa BIS jsem pochopil, proč ho nechce povýšit a v USA mu dávají vyznamenání. Amerika a EU mají svatozář a Rusko je ďábel co nás ničí. Když jsem byl mlád, bylo to opačně, a tak mám zase dilema, jak to vlastně je. Nebo koho chleba jíš, toho píseň zpívej ?????

2 0
možnosti
SN

:-).....Oto, trochu jsem to poslouchal, bylo to dílo ! Putin může i za orkán na Haiti! Dobrá zpráva......ruské pasy pro Ukrajince jdou na odbyt! Marné snažení Putinem, náš známý bloger JZ, bude jistě potěšen, že lidé chtějí žít v tom zbídačeném Rusku ! R^

1 0
možnosti
SN

:-)......Napsala jste to výborně, ale.....jak je vidět uznání od paní Jandové se nedočkáte, kvůli dvěma čárkám nad jmény.

Včera o tom mlela naše TV 24 celý večer, jak jsou ovlivňovány volby Putinem. Mladé to nezajímá, kolik ze starších se pohybuje na sociálních sítích?

Zapomínají, že lidé také mají hlavu, probírají zkušenosti z politiky mezi sebou a podle toho se rozhodují. Názorný příklad......čím víc média jedou,(někdy je to až nepřirozené a neposlouchatelné), proti presidentovi a Babišovi, jejich obliba stoupá!

Podobný efekt může přijít při tomto trvalém strašení veřejnosti. R^R^R^

5 0
možnosti
Foto

Konečne som pochopila, čo chcela pani Jandová povedať. Hľadala som za tým niečo hlbšie. :) Keďže som Slovenka, tie chyby by som ani neobjavila, lebo u nás je to Ján.

1 0
možnosti
Foto

K tomu vašemu profilu, žádný Ján Hus ani Ján Ámos Komenský neexistoval.:-/:-)

1 5
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 17,68
  • Průměrná čtenost 1208x
Hlásim sa k duchovnému odkazu velikánov Českého národa ako bol Jan Hus a Jan Amos Komenský. Vyštudovala som históriu a vo svojich blogoch sa venujem najmä otázkam historickej dôveryhodnosti biblických kníh. Pri svojim skúmaní som došla k záveru, že máme veľké množstvo historických dôkazov toho, že Ježiš naozaj vstal z mŕtvych a bol tým, za koho sa prehlasoval.