Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Největší hrozbou nejen Evropy jsou lidé podobní Vašemu myšlení.

0 2
možnosti
Foto

Těžko se můžete s levičáky domluvit, když jim podsouváte následující tvrzení: Nečudo, veď podľa Marxa sa spoločnosť zmení vďaka triednemu boju a v tomto boji je potrebné zlikvidovať triednych nepriateľov.

Zdroj: https://tvrdonova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=713793

Kde a kdy toto Marx tvrdil?

0 1
možnosti
Foto

Veď celý Marxizmus je o tom. Vy ste tú dobu nezažili, keď nám hovorili heslá: Budujeme nezmieriteľnú nenávisť k triednym nepriateľom.?

0 0
možnosti

Nu, nevím. Vlastně jste se nyní sama dobrovolně zařadila mezi levičáky, kteří popírají vědecké poznání, pokud je v rozporu s jejich ideologií (viz vaše popírání evoluce). Jinak s vámi do značné míry souhlasím, ale jen potud, dokud nezačnete psát výmysly. Můžete doložit, kde zavedli potrat dítěte v 9. měsíci a jeho zabití po porodu?

0 0
možnosti
Foto

Pokiaľ ide o evolúciu, som za diskusiu. Konkrétne či dokážu náhodné mutácie viesť ku vzniku nových orgánov a druhov.

Potraty zaviedli v štáte New York a Virginia a ak sa dieťa po potrate nenarodí mŕtve, ale vykazuje známky života, rodičia rozhodnú, či mu poskytnú pomoc.

0 0
možnosti

Situaci vidím v našich zeměpisných šířkách o něco optimističtěji, přeci jenom s těmito levičáky (kteří se často považují za pravičáky) mluvím docela často a když jim dá člověk jasně najevo, že nálepky má kdesi, tak se s nimi dá docela mluvit. Ale racionální diskuzi o politice od nich člověk čekat nemůže, to je pravda, ovšem ani jsem nezaregistroval žádné snahy o pracovní likvidaci či obviňován. Zdůrazňuji, že mluvím o našich zeměpisných šířkách, na západ od nás to pravděpodobně vypadá výrazně hůře.

Karmu ovšem dávám minimálně za závěr, protože ono riziko, onen potenciál těchto ideologií stát se ideologiemi totalitními vidím též, jak lze ostatně vysledovat v mých textech.

0 0
možnosti
Foto

Práve preto, že u nás na východe to nie je také zlé ako vo Veľkej Británii či Švédsku, treba bojovať za to, aby sme si slobodu udržali.

0 0
možnosti

Tak za prvé - právo žen na ukončení těhotenství schválil v roce 1973 Nejvyšší soud USA (Wade vs. Roe). V tom je precedentní a platí všude. Jednotlivé státy ovšem můžou různě upravovat interrupční legislativu. Většinou jsou potraty povoleny do 21. týdne. Jen ve státě New York jsou povoleny dlouho, téměř do porodu, ale pod jednou podmínkou - smrtelné ohrožení ženy a/nebo plodu. Že existuje nějaký potrat i po narození živého dítěte? Uvědomujete si vůbec, jak šíleně tato vaše lež zní???

................................

Dál to v podstatě netřeba rozebírat -- třeba to blábolení, že levičáci, kam samozřejmě započítáváte i liberály a každého, kdo s váma nesouhlasí, na jednu stranu tvrdí, že každý má svou pravdu, ale zároveň vyznávají jen jednu pravdu..... jo, jsou to lišky podšité...

.....................................

Teď vám na oplátku řeknu něco já -- víte proč se lidi jako vy tak strašně vymezují proti politické korektnosti? Protože politická korektnost požaduje, aby se nelhalo. A to vám velmi nevyhovuje. Vy lhát nutně potřebujete a potřebujete, aby na ty vaše lži nikdo nemohl upozorňovat.

Třeba Samková nedávno v souvislosti s kauzou poslance Feriho tvrdila, že si zaslouží, co dostal, protože je to vlastizrádce, který by do země nejraději přivedl milion migrantů. Když byla upozorněna na to, že tohle tvrdí falešný facebookový účet, ne Feri, konstatovala, že i tak je to v pořádku. Neboli - chci někoho očernit, vytvořím falešný účet, kde mu podsunu nějaké lživé výroky a na základě toho ho veřejně zostudím....

Ano, to je svět bez politické korektnosti.

To je svět, který pro nás lidi jako vy chystají...

RvRv

2 4
možnosti
Foto

Tak teda pekne po poriadku. Kde sa v tom zákone, ktorý bol schválený v NY píše, že potrat je povolený iba keď je SMRTELNE ohrozený život ženy? A ak je život naozaj ohrozený, prečo sa to tehotenstvo nemôže ukončiť pôrodom, ako sa to robí u nás? Prečo to dieťa musia predtým zabiť?

1 0
možnosti

J50i69r73i 93T44i77c71h71y

17. 5. 2019 17:58

Ja bych ty soucasne trendy na "zapade" nenazval neomarxismem. Jsou to falesni liberalove s fasistickymi metodami - potlacit jakykoli odporujici nazor hrozbami rasismu, homofobie, islamofobie a narcenim z nenavisti, s nasledujicimi tresty jako zbaveni funkce v praci, ztraty grantu, verejne kamenovani v tisku.

6 0
možnosti
Foto

Už nech to nazveme akokoľvek výsledok je rovnaký.

0 1
možnosti

Prostě levice vládla tak dlouho, že si začala myslet, že je to navždy. I proto brexit a Trump.

0 0
možnosti

P94e30t41r 41D49r17a33p89a17l

17. 5. 2019 14:07

pobavilo...o svobodě slova a uznávání nějakého světonázoru tu poučuje církevní fanatik

1 4
možnosti
Foto

Stalo sa niekedy, žeby som niekoho príspevky dala vymazať? Nie. Mne to už urobili, dokonca som mala dvakrát zablokované konto. Takže poučujete nesprávnu osobu.

4 0
možnosti

P31e13t85r 74B71u62r24i20a26n

17. 5. 2019 13:39

Výborně zformulováno, karma jako hrom. R^

9 0
možnosti
Foto

Fašizmus je extrémní levice. Kolektivistická ideologie o ovládání majetku jiných lidí.

6 1
možnosti
Foto

V tom nacionalizme mali znaky extrémnej pravice, ale vo všetkom ostatnom to boli ľavičiari. Veď sa aj nazývali národní socialisti.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS