Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Křesťan, který není pronásledovaný, není křesťanem, viz "pro mé jméno vás budou pronásledovat", o paní autorce to platí dvojnásob, vždyť ji zatím ani nesmazali na facebooku!

0 0
možnosti
Foto

:) Na facebooku zatiaľ nie, ale na nemenovanom slovenskom progresivistickom denníku už niekoľko krát, čo je dobrou správou, že to s mojim kresťanstvom nie je až také zlé.

0 0
možnosti

P61a72v39e67l 34V87é73b79r

31. 10. 2019 11:17

Víte, o těch křesťanech a porušování zákonů nemáte pravdu.

Uvedu příklad: Být pedofilem znamená sexuálně žít s malými dětmi. Přesto je to trestné. Pokud se někdo chová tak, jak mu jeho pedofilní úchylka velí (a je přitom diskutabilní, jestli je za svoji úchylku odpovědný), tak je též srozuměn s porušováním zákonů a ponese trest.

Podobně to bylo ve starém Římě (pozor, je to analogie z pohledu zákona, nechci tvrdit, že víra v boha je úchylkou). Římané se čerta starého starali o náboženské vyznání jiných, měli ale zákonem stanovené nějaké rituály. Jejich nedodržováním se cítili ohroženi a pokud je tedy někdo nechtěl vykonávat, musel být srozuměn s následky.

0 0
možnosti
Foto

Bola teda v Ríme náboženská sloboda.

A je v progresivistickych krajinách?

0 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 17,68
  • Průměrná čtenost 1208x
Hlásim sa k duchovnému odkazu velikánov Českého národa ako bol Jan Hus a Jan Amos Komenský. Vyštudovala som históriu a vo svojich blogoch sa venujem najmä otázkam historickej dôveryhodnosti biblických kníh. Pri svojim skúmaní som došla k záveru, že máme veľké množstvo historických dôkazov toho, že Ježiš naozaj vstal z mŕtvych a bol tým, za koho sa prehlasoval.