Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Musím se smát, když lidé kteří nemají ani tušení co znamená věřit Bohu respektive mít osobní zkušenost s Bohem se to snaží nějak uchopit . Různě to zesměšňují a komentují . Naštěstí člověk ze zkušeností se nemusí omlouvat někomu kdo teoretizuje. Boha lze osobně poznat. Přeji hezký den.

1 0
možnosti

Musím se smát když se lidé kteří nemají ani tušení co znamená věřit respektive co znamená mít osobní zkušenost s Bohem. Různě to zesměšňují. Naštěstí člověk ze zkušeností se nemusí omlouvat někomu kdo teoretizuje. Boha lze osobně poznat. Přeji hezký den.

1 0
možnosti

Chudak chlap. Kdyby patril k LGBT komunite a prohanel se Bratislavou v pochodu zvrhlosti, treba v kozenych tangach s ruzovou parukou, tak by byl oslavovan jaky je to "moderni", progresivni politik. Ale ze veri v Boha, to je spatne! Mozna v Alaha, to by mel plusove body. Nebo alespon pedofil kdyby byl, ale on nic, jen si previt veri v Boha. Hruza :-):-):-)

1 0
možnosti

Podle mne je důležité, zda ve své profesi jedná racionálně, zda dokáže tyto dvě roviny udržet v jejich kompetencích. Pokud ano, neměl by být problém.

U nás je asi nejlepším popularizátorem astronomie Jiří Grygar, který do svých přednášek víru nemíchá, nejvýš odpoví na dotaz z publika. Svůj pohled na vztah vědy a víry řekne na akcích se specifickým publikem.

Daleko větší potíže měl před léty Ital Rocco Butiglione, kterému z podobných důvodů "zařízli" kandidaturu na eurokomisaře.

2 0
možnosti

Přejme tedy panu ministrovi Boží požehnání R^

5 0
možnosti
Foto

Bývá spíš zvykem, že si ministři tyhle koníčky schovávají až do důchodu.

Ministr Kahuda se na stará kolena věnoval propagaci mentionů, neboli jím samým objevených částic pro vysvětlení paranormálních fenoménů. Ministr Baudyš zase po opuštění vládních pozic začal věštit osud z hvězd. Ten slovenský ministr prostě jen začal s podobnými aktivitami příliš brzy. Ale pokud ten ministr ve svém oboru jinak funguje bez větších problémů, a nesnaží se třeba legalizovat léčebný postup vymítáním ďábla nebo proplácení vody z Lurd zdravotními pojišťovnami, je asi nesmysl z toho dělat nějaký skandál.

5 1
možnosti
Foto

Presne o to mi ide - že je zvláštne v demokratickej spoločnosti robiť z toho škandál, pokiaľ svoju prácu robí dobre.

2 0
možnosti

P82e63t37r 18D78r32a48p66a80l

14. 5. 2020 12:36

a jak byste se dívala na ministra, který by s vážnou tváří tvrdil, že ho unesli mimozemšťani? asi ne moc důvěryhodně.

1 4
možnosti
Foto

Neočakávam, že ateisti budú brať jeho duchovné zážitky vážne. Kľudne sa aj môžete posmievať, verejne činná osoba to musí vedieť zniesť. Ale znepokojuje ma, keď chce niekto porušovať ústavné právo kandidovať a byť zvolený do funkcie len preto, lebo verí v Boha.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS