Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Trump: covidu se nebojte, volte osobně, korespondenční hlasování je podvod.

Biden: Covid je problém, volte raději korespondenčně nebo předčasně.

Co nechápete na tom, že voliči se 'řídí" tím co doporučil jejich kandidát?

1 0
možnosti
ZZ

Vidím, že je tady spousta odborníků, takže by mi mohl někdo z nich odpovědět

na 2 otázky :

1) Jak je zabezpečena kontrola, aby člověk, co volil korespondenčně, nevolil současně i prezenčně. Vím, že korespondenční hlasy mají přiděleny kódy, ale volební komise nemůže během voleb v žádném případě dohledat onen kód a porovnat jej s konkrétním prezenčním voličem, pokud nejsou korespondenční hlasy sčítány před otevřením volebních místností.

Zároveň mne napadá možnost, pokud nejsou volební místnosti rozděleny tak, jako u nás, že volič neobrazí i nějakou další volební místnost.

2) Jak je zabezpečeno, aby voliči neprodávali své korespondenční lístky volebním štábům ?

Zatím mi odborníci dokázali odpovědět jen na dotaz č. 2 - že to zabezpečit nelze, ale protože míra zneužití v minulosti byla relativně malá, tak se ani nyní tato problematika nijak neřeší.

;-D;-D;-D

2 0
možnosti
JK

Proč nepoužijete Google, čekáte, že tady vědí lidi více ?

0 0
možnosti
LT

L80u85d67ě48k 83T58o34n90d41r

5. 11. 2020 12:56

Proč by měl akceptovat porážku dnž ještě teď (ČT 5.11. - 12.56) nejsou sečteny všechny hlasy ? A Biden zatím stále většinu nemá.

2 0
možnosti
Foto

Bidena už médiá vyhlásili za prezidenta. Ale ním nie je ani nebude. Keď vyjdú najavo všetky volebné podvody, prezidentom ostane Donald Trump.

0 0
možnosti
Foto

Je isté, že voľby osobne sú najobjektívnejšie. Podvody, ku ktorým môže dôjsť pri voľbe poštou, asi vymenovávať netreba.

Mě by to tedy zajímalo...

0 0
možnosti
Foto

Môžete vyzbierať hlasy u príbuzných a známych a poslať za nich. Môžete ich aj poskupovať, zameniť obálky, nedoručiť, hlasovať za mŕtve duše atď. A demokrati ku sčitaniu korespodenčnych hlasov nechcú pustiť pozorovateľov.

2 1
možnosti
Foto

Najnovší status Trumpa: We have claimed, for Electoral Vote purposes, the Commonwealth of Pennsylvania (which won’t allow legal observers) the State of Georgia, and the State of North Carolina, each one of which has a BIG Trump lead. Additionally, we hereby claim the State of Michigan if, in fact, there was a large number of secretly dumped ballots as has been widely reported!

1 0
možnosti
KT

Je to podvod!

Ježíše na ně!

2 0
možnosti
VN

Ono ale nedošlo k nárůstu hlasů jen v těchto státech, v těchto to pouze bylo viditelné. Stejně tak bylo spoustu korespondenčních hlasů třeba v Kalifornii, ale tam to nehrálo žádnou roli, podobně jako třeba v Texasu (když ty státy byly zabavrené tmavě, neznamená to, že tam bylo sečteno 100% hlasů, někde byla sotva polovina a už se zbarvili tak, že tam někdo vyhrál).

Druhou věcí je pak to, že nejdříve jsou sečteny hlasy z venkovských oblastí (kde je jich méně a jde to rychleji), kde byl silnější Trump, naopak okrsky ve velkých městech se sčítají až jako poslední a tam byl výrazně silnější Biden (a také je tam výrazně více voličů). Úplně to samé probíhalo i u našich voleb.

2 0
možnosti
VN

Lze to vidět i teď v Pensylvánii, když se podíváte do detailu. Nejméně hlasů je sečteno v Philadelphii a Pittsburgu, kde má zároveň Biden největší převahu.

1 0
možnosti
AN

A61l73e41š 32N14o47v26á70k

5. 11. 2020 9:32

důležité je podvod prokázat...to by mohlo zvrátit negativní vývoj...

2 0
možnosti
Foto

Asi preto nechcú pri sčítavaní dovoliť pozorovateľov. Nebude sa to dať dokázať.

3 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 17,68
  • Průměrná čtenost 1208x
Hlásim sa k duchovnému odkazu velikánov Českého národa ako bol Jan Hus a Jan Amos Komenský. Vyštudovala som históriu a vo svojich blogoch sa venujem najmä otázkam historickej dôveryhodnosti biblických kníh. Pri svojim skúmaní som došla k záveru, že máme veľké množstvo historických dôkazov toho, že Ježiš naozaj vstal z mŕtvych a bol tým, za koho sa prehlasoval.