Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

a protI zimnicnim krestanum ?

0 0
možnosti
Foto

Tak dlouhý a takový nesmysl. Autorka si vybrala špatnou zemi na podobný článek.

0 0
možnosti
KT

Cílem letničních křesťanů je zavedení teokracie jako v Iránu...

A není snad, jak to dokazují i Vaše články?

1 0
možnosti
Foto

Nečudujem sa, veď ateista, ktorý neverí v Ducha Svätého a ani v jeho dary, bude považovať za čudné hovorenie v jazykoch a iné nadprirodzené prejavy, ktoré sú popísané v Biblii.

Zdroj: https://tvrdonova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=769997

Duch svatý je jen výmysl křesťanství.

Starý zákon jsou židovské báje a pověsti, v kterých je hodně hnusu, ale i moudrosti. Nový zákon jsou smyšlené příběhy, vlastně pohádky na oblbování lidí.

Dle "svaté" Katolické církve je Bůh trojjediný: otec, syn a Duch svatý. Duch svatý bez souhlasu a vědomí panny Marie ji oplodnil, zplodil s ní dle dogmatu trojjedinosti Boží sám sebe. Je si tedy sám sobě otcem. Navíc, oplodnil svou matku. :-) To se Vám líbí?

Nejvíce zla na světě spáchaly extrémní ideologie a náboženství. Pro české země byla nejhorší třicetiletá válka, kdy se mezi sebou mydlili katolíci a protestanti. Zahynula v ní zhruba polovina obyvatel Čech a Moravy. Pomohl tomu i mor. V této válce šlo jen o moc a peníze, ne o víru.

Toto je můj názor. Nejsem neomylný, ale vím, že dogmatická náboženství a extrémní ideologie jsou zlo.

Překvapuje mne, jak zde na blogu stále za Vaše náboženství bojujete. Je to však Vaše věc. A mou věcí je, že to občas dle svých názorů okomentuji.

1 0
možnosti
Foto

Proč si to nevyřeší na Slovensku, tady to moc lidí nezajímá.

1 0
možnosti
Foto

Ono i na Slovensku to lidi přestává zajímat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 17,68
  • Průměrná čtenost 1208x
Hlásim sa k duchovnému odkazu velikánov Českého národa ako bol Jan Hus a Jan Amos Komenský. Vyštudovala som históriu a vo svojich blogoch sa venujem najmä otázkam historickej dôveryhodnosti biblických kníh. Pri svojim skúmaní som došla k záveru, že máme veľké množstvo historických dôkazov toho, že Ježiš naozaj vstal z mŕtvych a bol tým, za koho sa prehlasoval.