Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J65i15r22i 62T73i69c82h39y

11. 12. 2021 16:33

Ti, co "demonstruji" za "spravnou" vec mohou napadat policii, palit auta, rabovat obchody a strilet. Ti, kteri se odvazi vyjadrit svuj opacny nazor k temto kriminalnikum, jsou rasiste, homofobove, islamofobove a bili extremisti.

Pomviml jsem si vasi poznamky k vyhradam redakce k vasim vyjadrenim s pozadavkem o dukazy. To je znacne prekvapujici, kdyz tu nachazim tolik nesmyslnych a bezduchych blogu. kde zrejme zadne dukazy o pravdivosti pozadovany nejsou.

1 0
možnosti
Foto

Neviem aké majú požiadavky na iných blogerov, ale žiadať, aby som svoje tvrdenia podložila dôkazmi, je celkom rozumné a nemám s tým problém, lebo všetko v texte vychádza z faktov.

S prvým je odsekom do bodky súhlasím. Žijeme v Orwelovskom svete.

0 0
možnosti
PB

P46e56t97r 33B26u44r28i15a16n

10. 12. 2021 22:43

Velmi dobře. Děkuji za toto shrnutí.

Bohužel úroveň dnešních blogů na iDnes se posunula spíše na úroveň plivání na chodník a hlubších věcí si už nikdo nevšímá.

Ještě jednou dík.

2 0
možnosti
Foto

Ďakujem. Dúfam, mi článok vrátia späť na titulku. Nie celkom však s vami súhlasím. Myslím si, ze je tu zopár blogerov, ktorí píšu veľmi kvalitne.

0 0
možnosti
JL

Případ mě zajímal, tak jsem si prohlédl videa z incidentů a vypadalo to na nich jako sebeobrana. Osvobození mě proto moc nepřekvapilo. Jen to teď chlapec bude mít v životě trochu těžké - není legrace žít s takovou karmickou zátěží.

0 0
možnosti
Foto

Prečo karmicka záťaž. Sebaobrana nie je nič, za čo by sa mal cítiť vinný. On bol obeťou útoku.

3 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 17,68
  • Průměrná čtenost 1208x
Hlásim sa k duchovnému odkazu velikánov Českého národa ako bol Jan Hus a Jan Amos Komenský. Vyštudovala som históriu a vo svojich blogoch sa venujem najmä otázkam historickej dôveryhodnosti biblických kníh. Pri svojim skúmaní som došla k záveru, že máme veľké množstvo historických dôkazov toho, že Ježiš naozaj vstal z mŕtvych a bol tým, za koho sa prehlasoval.