Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Možná by nebylo špatné poslat feministky fárat do dolů. Třeba jen na pár roků ;-D;-D;-D

2 1
možnosti
Foto

Ja som sa pri školení o bezpečnosti práce zo srandy opýtala, či to nie je diskriminácia, keď ženy nemôžu dvíhať rovnako ťažké bremená ako muži.

0 0
možnosti

J13a79n 65Č36e43k53a11l

21. 1. 2014 10:35

Hlavně se ze všeho vytrácí zdravý selský rozum... A jakmile se někdo snaží škatulkovat a regulovat, vždycky to dopadne ještě hůř... Takže tak jako je špatné brát holčičce panenku a nutit jí stavebnici, tak je špatný i opak, a tu stavebnici jí odpírat...

2 0
možnosti
LJ

Mám podobný dojem. Přijde vždy někdo, kdo prohlásí: "Tisíc let se to dělalo špatně, je to třeba dělat podle mého objevu..." a někdy tomu lidé uvěří. Už jsem takových "převratných" objevů zažil několik. Někdy před 30 nebo 40 lety se někomu zalíbily množiny a prohlásil, že se na jejich základě bude učit od první třídy. Byl to tenkrát velice halasně opěvovaný objev, aby se nakonec od něho potichu ustoupilo. Ještě před tím to byla nová metoda učení čtení v prvé třídě, ale již jsem zapomněl její název. Taky se od ní rychle usoupilo.

Souhlasím, že stále je co vylepšovat, ale najednou něco stavět na hlavu je pochybné.

2 0
možnosti
PH

Dělali se testy u šimpanzů a dopadli stejně jako u lidí: holky sáhli většinou po panence a kluci většinou po autě.

0 0
možnosti
TH

Jenze u simpanzu neexistovaly nikdy auta a u lidi asi 100 let. Jak je to tedy "prirozene"?

0 0
možnosti
JD

ten případ z NY by fungoval jen v případě, že by děti byly izolovány od vnějšího světa. Když třeba vidí v TV(nebo ve školce), že si holčičky hrají na maminky a kluci na řidiče, tak budou dělat to samé, i když panenku bude suplovat kamion.

0 2
možnosti
Foto

Videla som dokument na túto tému a zistili, že už niekoľkodňové bábätká sa vyznačujú rozdielmi.

1 1
možnosti
LC

Pokus by mohl naznačit, jak je znásilňována přirozenost.:-/ A možná nabídnout otázku, zda společnost "upravovat" podle patologického chování a požadavků jedinců. Pěkný příspěvek.R^

2 0
možnosti
Foto

Ďakujem, pekne ste to napísali. Lebo chovanie niektorých feministiek je naozaj patologické - nenávidia mužov a nemajú žiadne skúsenosti s výchovou detí.

4 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 17,68
  • Průměrná čtenost 1208x
Hlásim sa k duchovnému odkazu velikánov Českého národa ako bol Jan Hus a Jan Amos Komenský. Vyštudovala som históriu a vo svojich blogoch sa venujem najmä otázkam historickej dôveryhodnosti biblických kníh. Pri svojim skúmaní som došla k záveru, že máme veľké množstvo historických dôkazov toho, že Ježiš naozaj vstal z mŕtvych a bol tým, za koho sa prehlasoval.